box&breakfast

't Edele Hert

Heerlijk ontwaken midden in de natuur in het prachtige natuurgebied de Scheeken in Liempde, het thuis van de edelherten. Deze box staat beschut maar biedt toch een prachtig uitzicht over de landerijen en ligt op loopafstand van de Edelherten. 

Het gebied leent zich uitstekend voor echte natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.  

Kijk of box 't Edele hert' vrij is en reserveer direct

Geef hieronder aan op welke datum je wil overnachten. Als het blokje rood is betekent dit dat deze box bezet is. Reserveer dan één van de andere boxen.
Na jouw reservering krijg je per mail de factuur à € 125,- (excl. toeristenbelasting à € 2.25 pp/pn ) en verdere instructies.

Kun je onverhoopt niet op de geboekte datum? Wij  geven geen restitutie van het betaalde bedrag,  tot een week voor de aankomstdatum  mag je wel een andere beschikbare datum uitkiezen binnen dit seizoen of iemand anders laten genieten van deze bijzondere overnachting.  

Alvast heel veel plezier!

Inchecken tussen  15.00 en 17.00 uur en uitchecken vóór 10.30 uur

Cadeaubon
Wil je iemand een overnachting in onze box&breakfast cadeau doen? Vraag dan hier je cadeaubon aan. Jij krijgt dan de factuur en de cadeaubon (met een unieke code) digitaal toegestuurd. De gelukkige ontvanger kan dan een box boeken naar zijn of haar keuze.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Heb je vragen of opmerkingen. Stuur ons een bericht.

Contact

Beleef Boxtel
Markt 1

5281 AT BOXTEL

contact@boxandbreakfast.nl
www.boxandbreakfast.nl

Privacybeleid
Cookiebeleid