onze lokale partners

Box&breakfast is een project wat wordt gedragen door Boxtelse organisaties. Mede door hun inzet kunnen we je laten genieten van dit avontuur.

Looeind cultuurlogies

Een bijzonder vakantieverblijf waar u zich waant in het Brabant van begin vorige eeuw, maar met de voorzieningen en het comfort van nu. Ontdek de prachtige omgeving per fiets of te voet.

Meer lezen

Villa Wilhelmina
bed & ontbijt

Een combinatie van de gezelligheid uit vervlogen tijden en comfort anno nu. Bent u op zoek naar een vorstelijk verblijf, dan bent u bij Villa Wilhelmina aan het juiste adres.

Meer lezen

Het wachterspunt
bed & breakfast

Een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietstochten. Een verblijf waar het goede van gastvrij Liempde en Bourgondisch Brabant voelbaar is.

Meer lezen

Café 't Groene Woud

‘T Groene Woud is de ideale locatie om even uit te rusten en te geniet van een heerlijke lunch na een lange wandeling of mooie fietsroute. De koffie staat klaar. Bij mooi weer is ons terras open.

Meer lezen

De Slaaphoek

De boxsprings in de box&breakfasts zijn verzorgt door De Slaaphoek. De Slaaphoek is de beddenspeciaalzaak voor Boxtel en omgeving. Zij onderscheiden zich door expertise, kleinschaligheid, ervaring en scholing.

Meer lezen

De vouwwagenspecialist

Vouwwagens vindt u bij de Vouwwagenspecialist. Voor elk type vakantie en voor elke gezinssituatie hebben wij de meest geschikte vouwwagens. Kom eens kijken in onze showroom van maar liefst 5000m2 waar alle vouwwagens staan opgezet. 

Meer lezen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Heb je vragen of opmerkingen. Stuur ons een bericht.

Versturen
Contact

Beleef Boxtel
Markt 36

5281 AV BOXTEL

contact@boxandbreakfast.nl
www.boxandbreakfast.nl

Privacybeleid
Cookiebeleid