box&breakfast

Ontwaak in ONZE pure natuur

Schud jezelf eens goed wakker, ontsnap uit de sleur van alledag en ga het pure avontuur aan. Geen platgetreden paden, geen toeristische massa en geen digitale kakofonie. Alleen rust en ruimte, ongerepte natuur en unieke locaties. Durf jij te ontwaken middenin Het Groene Woud? Voor je gevoel mijlenver buiten de bewoonde wereld en verrassend genoeg toch op steenworp afstand van het bruisende bourgondische leven. 

Bekijk hier de locaties

Op twee unieke locaties rond Boxtel komt tijdens een exclusieve, beperkte periode van een aantal maanden een transparante pop-up slaapunit te staan. Deze slaapunit is volledig opgebouwd uit duurzame materialen. Slapen doe je op een comfortabele BOXspring. 

Zo’n BOX biedt je een buitenkans om eens echt middenin Het Groene Woud te ontwaken met alleen maar natuur om je heen. Geen buren, geluid van auto’s of muziek. In deze ambiance kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Een deel van de opbrengst van dit project wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe natuur.

box&breakfast
't Edele hert

Heerlijk ontwaken midden in het prachtige natuurgebeid de Scheeken in Liempde vlakbij het leefgebied van de edelherten. De locatie van deze box ligt middenin de Rouwbommel welke het leefgebied is van o.a. dassen, vossen, reeën en roofvogels. Dezee box leent zich uitstekend voor echte natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. 
De prijs is €100,- per overnachting inclusief ontbijt, exclusief €25,- bijdrage aan deze unieke plek en natuurontwikkeling in Boxtel en toeristenbelasting van €2.00 pp/pn. 

boek nu

box&breakfast
Ooievaarsnest

Deze box staat midden in een prachtig bosrijk  wandelgebied en heel dichtbij het Ooievaarsnest.  Grote kans dat je vanuit je comfortabele boxspring het vele wild dat leeft in dit gebied kunt spotten. Kom lekker relaxen en geniet ’s avonds van de prachtige sterrenhemel.
De prijs is €100,- per overnachting inclusief ontbijt, exclusief €25,- bijdrage aan deze unieke plek en natuurontwikkeling in Boxtel en toeristenbelasting van €2,00 pp/pn. 

boek nu

Cadeaubon

Wil je iemand een originele overnachting in onze box&breakfast cadeau doen?
Vraag dan hier je cadeaubon aan. Jij krijgt dan de factuur en de cadeaubon (met een unieke code) digitaal toegestuurd. De gelukkige ontvanger kan dan een box boeken naar zijn of haar keuze.

LET OP: De boxen zijn te boeken t/m 30 september 2023.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Heb je vragen of opmerkingen. Stuur ons een bericht.

Contact

Beleef Boxtel
Markt 1

5281 AT BOXTEL

contact@boxandbreakfast.nl
www.boxandbreakfast.nl

Privacybeleid
Cookiebeleid