box&breakfast

Bij de boer

Direct aan het weiland, met uitzicht over de koeien, staat deze knusse ‘box’ opgesteld. Een mooi stukje natuur tussen het struikengewas waar jullie volledig tot rust kunnen komen. Niet bang voor het geluid van een tractor of een loeiende koe? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Deze Box is gevestigd, direct aan het weiland van Boerderij ’t Dommeltje; een activiteiten boerderij met terras. Gasten zijn doorgaans overdag en in het begin van de avond aanwezig. Zij komen echter niet in de buurt van de box. Nieuwsgierig naar Boerderij ‘t Dommeltje? Bekijk hier de website: www.dommeltje.nl  

Kijk of box 'Bij de boer' vrij is en reserveer direct

Geef hieronder aan op welke datum je wil overnachten. Als het blokje rood is betekent dit dat deze box bezet is. Reserveer dan één van de andere boxen.
Na jouw reservering krijg je per mail de factuur à € 125,- (excl. toeristenbelasting à €0,95 pp/pn ) en verdere instructies. Alvast heel veel plezier!

Cadeaubon
Wil je iemand een overnachting in onze box&breakfast cadeau doen? Vraag dan hier je cadeaubon aan. Jij krijgt dan de factuur en de cadeaubon (met een unieke code) digitaal toegestuurd. De gelukkige ontvanger kan dan een box boeken naar zijn of haar keuze.

Versturen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Heb je vragen of opmerkingen. Stuur ons een bericht.

Versturen
Contact

Beleef Boxtel
Markt 36

5281 AV BOXTEL

contact@boxandbreakfast.nl
www.boxandbreakfast.nl

Privacybeleid
Cookiebeleid